Travia.dk – Find billige flybilletter i Danmark

Læs hvordan du finder billige billetter til din næste rejse

Blog

Rejser for fodboldfans: Disse stadions skal du besøge i London

London er en af de byer, der bare lever og ånder for fodbold, og som fodboldfan er det derfor et must at opleve en fodboldkamp i Englands hovedstad.

London er fodboldens hjerte, og det er derfor heller ikke overraskelse, at byen flyder over med fantastiske fodboldstadions. Med 17 professionelle klubber er der fodbold for enhver smag, og der vil derfor helt sikkert også være noget for dig som fodboldfan. Hvem ved, måske en dag London kan afholde et VM for sig selv med alle de stadions? Der er hvert fald nok at vælge imellem. Vi kigger her på nogle af dem, du som fodboldfan bør besøge, næste gang du besøger Englands hovedstad.

The Emirates – Arsenal

The Gunners er en af de mest succesfulde klubber i England og besidder også rekorden for flest FA Cup-titler. Således har holdet fra det nordlige London vundet den engelske pokalturnering hele 14 gange, hvoraf den seneste kom på flotteste vis i sidste sæson som beskrevet hos https://www.mediano.nu/oversigt/ De kæmper hvert år med om de øverste placeringer i Premier League, men har dog ikke vundet ligaen siden 2004. Klubben råder over et af verdens smukkeste stadions, og her finder du stort set altid en fantastisk stemning. Med plads til 60.000 mennesker er der således masser af opbakning til spillerne på banen, der ofte leverer et godt show.

Kilde: Unsplash

 

Tottenham Hotspur Stadium – Tottenham

Spurs nye stadion er et must-see for fodboldfans, og det bør derfor være et af de øverste på din liste over stadion, der skal besøges. Stadionet stod klar i april 2019 og har siden været hjemsted for Tottenham, der under ledelse af Jose Mourinho ser ud til at have fundet rytmen. Således slog de tidligere på sæsonen selveste Manchester City, som du kan læse hos https://sport.tv2.dk/fodbold/, og det begynder efterhånden at se godt ud i tabellen. Mange begynder derfor også at snakke om dem som potentielle titeludfordrere, og hvis du besøger extra.bet365.dk/news/da/, der tilbyder online spil, giver de lige nu odds 6.50 på at vinde det engelske mesterskab. Formår de at gøre det, vil det være første gang siden 1961. Hvis det sker, vil der være endnu mere grund til at besøge stadionet, for her vil man opleve en fest udover det normale. Klubbens fans skaber altid en god stemning, og det gør sig især gældende bag det ene af målene, hvor 30.000 fans skråler med på fansangene.

Plough Lane – AFC Wimbledon

Hvis du gerne vil mærke, hvordan stemningen er på et stadion i de lidt lavere rækker, bør du besøge AFC Wimbledon, der for nyligt flyttede tilbage til Plough Lane i bydelen, Wimbledon. Klubben har en enestående historie. Fansene er mere engageret end i de fleste andre klubber, hvilket kommer til udtryk under kampene. Her finder du en dejlig familiær stemning, hvor der er plads til alle. Hvis du gerne vil opleve den engelske fodboldsjæl, er AFC Wimbledon derfor et godt bud.

Uanset hvilket stadion du vælger at besøge, kan du være sikker på at få en oplevelse, som du ikke glemmer foreløbigt.