Forkæl dig selv med et smut til udlandet

Hverdagen er fuld af fart, stress og jag. Efter en lang arbejdsuge smider vi os på sofaen, og lader batterierne op under et tæppe. Der er konstant et eller andet, som kræver vores opmærksomhed. Derfor er mange af os rigtigt dårlige til at passe på os selv, og give os selv det tiltrængte afbræk fra hverdagens gøremål. Vores rutiner tvinger os rundt i samme manege, og i denne proces svinder vores fantasi ind. Oplevelserne er få, og verden kan til tider føles trist og grå. Af og til har vi derfor brug for nogle gode tilbud til at sætte vores fantasi i gang igen. De gode tilbud finder du her på Travia, hvor du kan få billige flybilletter, idet Travia.dk sammenligner priser fra mere end 1.000 rejsesider.

 

Forberedelse hjemmefra
Inden du kan drage afsted på dit livs eventyr, er der nogle forberedelser, som du skal gøre dig hjemmefra.
Dette gælder fra det øjeblik, du udvælger din turistattraktion.
Nedenfor gives tre gode råd til den perfekte forberedelse, så du kan tage af sted på ferie uden bekymringer:

 

1. Økonomi
Når du først har udvalgt det billigste alternativ på Travia, så er det ikke ensbetydende med, at du er færdig med de økonomiske forberedelser. Der skal lægges et budget, så du har fuldstændig styr på, hvad alt det koster. Dette gælder alt lige fra flybilletterne og hotelopholdet til de mindre udgifter som mad, diverse indkøb, souvenirs til familien derhjemme, billetter til diverse turistattraktioner m.m. Altså alt det der i princippet kan løbe op i større beløb, hvis man ikke holder øje. Det kan nemlig være rigtig ubehageligt at komme hjem og finde ud af, at man har brugt mere, end man i første omgang var villig at spendere.

 

2. Alt det praktiske
Når du skal pakke, så er det en enormt god ide at lave sig en pakkeliste. Det kan nemlig være vildt irriterende at glemme sin hårbørste eller kjolen på bøjlen, bare fordi man ikke fulgte en pakkeliste. Lav derfor for din egen skyld en pakkeliste. Du skal desuden have styr på det nødvendige. Herunder indgår alt fra rejsebilletter til rejseforsikring og eventuelt visum og vaccine, hvis disse skulle vise sig nødvendige. Husk at lægge rejsebillet og pas, hvor du hurtigt kan finde dem, så du hurtigt kan få fat i dem, når du skal bruge dem.

3. Lad nu være med at vent til sidste øjeblik

Der er faktisk kun ulemper ved at vente til sidste øjeblik. Hvis du er i god tid, så slipper du for den stress og jag, som du i første omgang forsøgte at søge væk fra. Pak derfor gerne i god tid, så du ikke står fem minutter før afgang, og pludselig glemmer halvdelen af de ting, du skulle huske. De forskellige lufthavne og flyselskaber anbefaler altid, at du er i lufthavnen et vis antal timer før afgang. Tjek dette hjemmefra, så du er sikker på, at du er der til tiden.
Der er desuden penge at spare ved at bestille billetterne i god til, så vær gerne på forkant!

 

Ventetiden i København
Hvis du og dine eventuelle rejsekompagnoner tilbringer længere tid i København før afrejse, så er der god tid til at tilbringe nogle timer med lidt fornøjelser. Uanset om du rejser selv, med en veninde, din kæreste eller en moster, så er København en by med mange muligheder, uanset hvilken smag I hver især har.

 

Er der længere ventetid i København før afrejse, så overvej gerne nogle små turistattraktioner. Siden du/I allerede skal være her, hvorfor ikke få det bedste ud af det? København er en lækker by med rig mulighed for billige oplevelser og selvforkælelse.

 

Er tiden til det, så tag på en nostalgisk tur hen og se den lille havfrue samt en tur op i Rundetårn. En tur på sightseeing med nettobådene kan ligeså være utroligt hyggeligt, og på den måde får man set en stor del af København uden at skulle planlægge, hvordan man kommer fra A til B. Det vigtigste er, at man føler sig underholdt, for så er ventetiden ikke så lang.

 

Hvis du er pige/kvinde, så skal forkælelsen naturligvis også være helt i top, og du vil gerne se enormt lækker ud, når du nu skal ud i den store hvide verden. Her kommer en god shopping tur op og ned af strøget ind i billedet. Man føler sig som et nyt og bedre menneske, når man får sig lidt nyt og lækkert tøj.
Når du kommer forbi Nørrebro, kan du passende få en klipning hos Juicy Beauty. Juicy Beauty er en skønhedsklinik med kombineret frisør og kosmetolog. Salonen er inspireret af en retro og klassisk vintage-stil, som tager dig på en rejse tilbage til de glade 50’ere. Du kan også få en lækker ansigtsbehandling eller noget message, som kan forberede dig på den rejse, du skal til at foretage dig. Hos Juicy Beauty kan du samle en masse lækre og ikke mindst økologiske produkter med på vejen, som du kan tage med på din tur til udlandet.

 

Sidst men ikke mindst kunne du tage en tur til Amazing Space, som befinder sig på Kongens Nytorv. Amazing Space er en af Københavns lækreste spasteder, og her kan du få ladet energierne godt og grundigt op, da spabehandlinger er gode for både krop og sjæl. Træd indenfor og nyd en nordisk oase af luksus og skønhedspleje.

Hvad kan du lave i lufthavnen?

Fik du ikke shoppet på strøget, så er der op til flere lækre butikker i lufthavnen, hvor du kan samle de sidste ting op til at tage med på rejsen. Du kan ligeledes sætte dig på en hyggelig café og få dig noget lækkert at spise og drikke. Selvom ventetiden i lufthavnen umiddelbart kan synes som en evighed, så skal du alligevel være klar over, at hvis du rejser med nogen, så går ventetiden lynhurtigt, når I sidder og snakker. og så er det pludselig vigtigt at holde øje med klokken, så tiden ikke løber fra én.