Travia.dk – Find billige flybilletter i Danmark

Læs hvordan du finder billige billetter til din næste rejse

Blog

Rejs uden problemer

Sommeren står for døren og findes der noget bedre end at tilbringe sin sommerferie på andre breddegrader end de danske? Nok ikke. Især ikke hvis du er i nærheden af en pool eller en strand. Selvom Danmark er dejlig, især om sommeren, kan man desværre aldrig helt regne med vejret. Hvem har lyst til at sidde 14 dage i en campingvogn i silende regn og med tung skyer for solen? Det er nok de færreste, selvom camping er hyggeligt, er det altså lidt sjovere når vejret er godt.

 

Find et utal af billige rejser

Når det så er sagt, er det selvfølgelig en smule dyrere at rejse uden for Danmarks grænser. Jo længere væk jo dyrere bliver det. Selvom du måske allerede der får en smule koldsved på panden og en klump i halsen ved tanken om at skulle leve af pasta og havregryn de næste måneder for at få råd, skal du ikke være så nervøs. Du kan sagtens finde en billige flybilletter og afbudsrejser, som ikke koster en bondegård. Her på Trivia kan du finde et utal af rejser til de billigste priser, da der sammenlignes priser fra mere end 1.000 forskellige rejsewebsites. Efter du har fundet din destination, er det på tide at forberede dig inden du skal slappe af. Hvis du vil have det optimale ud af din ferie, bør du være forberedt på så meget som muligt, så du ikke ender ud i en stressede situation.

 

Lav en tjekliste

Selvom det lyder kedeligt og det sidste du orker, er at skulle planlægge og have styr på al ting inden din ferie, vil du takke dig selv i sidste ende. Din ferie bliver langt mere afslappende, hvis du har styr på diverse ting inden ferien. Lav en tjekliste, så du husker til på ferien. Udover hotel og fly, som er væsentlig at have styr på, er dine personlige papirer det vigtigste at have et overblik over. Dette er alt fra pas og billetter til eventuelle vacciner og visum. Læg dit pas og flybilletter frem, så du har styr på dem. Uden dem kommer du ikke specielt langt og du kan forberede dig på den danske sommer, hvis du kommer afsted til lufthavnen uden.

 

Worst case scenario

Forstil dig, at du har haft en helt fantastisk ferie og på vejen hjem finder du dig selv stående i en lufthavn klokken 2 om natten i et fremmed land og du ved ikke hvor du skal gøre af dig selv, fordi du har missede dit fly. Du ved ikke hvor du skal henvende dig eller hvor du skal tilbringe natten. Du føler dig helt alene i verden. Kan du komme i tanke om noget værre? Umiddelbart ikke. Men det kan blive værre. Du har ingen rejseforsikring, så du er ikke sikret en flybillet hjem og du skal nu finde en ny ledig afgang til Danmark, som først kan være om flere dage. Denne situation kan også ske for dig, selvom vi altid bilder os selv ind, at det sker for alle andre. Hvis du havde haft styr på dine papirer inden ferien ville du kunne komme hjem uden problemer, også selvom du skulle være så uheldig at misse dit fly.