Travia.dk – Find billige flybilletter i Danmark

Læs hvordan du finder billige billetter til din næste rejse

Blog

Book en uforglemmelig fodboldrejse til VM i Rusland

Med en sejr over Irland i anden play-off-kamp i november 2017 med resultatet 5-1 sikrede Danmark sig en plads i slutrunden til VM i 2018, som bliver holdt i Rusland til sommer. Endelig skal Danmark spille med de store til en slutrunde efter mange års skuffelser. Er du én af de mange danskere, der gerne vil heppe på holdet fra sofaen eller ønsker at tage på en fodboldrejse til Rusland for at se landsholdet på stadion, kan du med fordel læse med her, inden du booker din flybillet til VM i fodbold og en uforglemmelig oplevelse.

 

Hvem skal Danmark møde til VM i fodbold? 

Danmark sluttede som 2’er i deres kvalifikationsgruppe, og Danmark er endt i gruppe C til slutrunden i Rusland. Danmark skal henholdsvis møde Frankrig, Australien og Peru i den indledende runde. Danmarks første kamp bliver spillet den 16. juni og er mod Peru, så den dag er der god grund til at tænde for fjernsynet og finde klaphatten frem, hvis man gerne vil følge med. Efterfølgende skal Danmark møde Australien den 21. juni, hvorefter landsholdet slutter af med et brag imod Frankrig den 26. juni. Der er lige nu stor rift om billetter så hvis man vil gøre sig forhåbninger om at overvære én af ovenstående fodboldkampe, så gælder det om at slå til hurtigst mulig. Ligesom med flybilletter er der også stor rift om hotellerne i området. Det kan derfor være en god idé, at få hjælp til planlægningen.

 

Bestil din flybillet sammen med fodboldrejsen og spar mange penge 

Det kan også være, at du er så glad for fodbold, at du vil tage turen til Rusland for at støtte landsholdet. Hvis det er tilfældet, kan det betale sig at booke din fodboldrejse gennem et bureau, så du sikrer dig billetter til de rigtige kampe samtidig med, at du kan få fly og hotel plus nogle ekstra sjove oplevelser med i prisen. Da slutrunden bliver afholdt i Rusland er det som danskere lidt vanskeligere at komme til landet end hvis det for eksempel var et land i EU, hvor slutrunden blev afholdt. Hvis man skal til Rusland som dansker skal man først have et visum fra den russiske ambassade. Det kan godt være lidt besværligt, men hvis man bestiller sin rejse gennem et bureau, kan de afhjælpe processen lidt. Danmark skal spille deres kampe nogle forskellige steder i Rusland, og det kan være svært at få rejsen til at passe perfekt med datoerne, hvis man planlægger turen selv. Derfor kan en grupperejse være en god idé, så man ikke ender med at rejse forgæves og ikke får set landsholdet på stadion.

Vi håber at denne guide har givet dig blod på tanden for at overvære fodbold VM. Der er rigtig mange spændende kampe i vente og en masser at se i Rusland, når ikke du overværer en kamp. Sørg derfor for at have en dansk eller engelsksprogede rejseguide imens du er derovre. På den måde får du mest ud af rejsen. Find også flere forslag til rejser som du kan booke din næste flybillet til på rejseguiden Viby Rejser!